feb 25 2017

5. fejezet - .... Túl sok a kérdőjel - Titkok 2.

Wiseacre vagyok, TM idő 17. február 25. Mi is az időutazás....

Elteltek hetek, hónapok, néhány év, és bizony súlyos gondolatok kavarogtak az agyunkban. Nehéz mindezt a szavakba önteni, mert nagyon sok minden csak érzés, fájdalom, öröm, vagy egyszerűen egy szellő foszlány, mintha szürke felhőként átvonult volna a szemünk, agyunk előtt, épp csak érintve érzékeinket.

Vannak olyan események, amik egy életet ketté törnek, vagy épp csak megtörnek. Van, amikor új vágányra terelődnek, s van, hogy gyökeresen megváltoztatnak. A mi esetünk az egyik, de hogy melyik azt magunk sem tudjuk. Napok, órák, akár percek alatt is megváltozik a véleményünk, s csak reméljük, hogy lelkileg is túléljük.

De a tény nem változik, hogy mi időutazók vagyunk.

Előző alkalommal röviden érintettem miképp kell értelmezni az időutazást.

Akkor felvázoltam, hogy valójában ez egy folyam, ahol az idő szövetében úszunk mi magunk. Egy olyan szövet ami nagyon erős, szinte semmilyen erő nem képes kimozdítani, semmi nem késztetheti arra, hogy megváltozzon. Eddig legalábbis ezt tudtuk. De az eltelt évek alatt kezdett összeállni a kép, hogy valójában hogyan viselkedik ez a szövet.

Vannak fodrok, kisebb hullámok, örvények, amik enyhe kilengést okoznak, s ilyenkor azt érzi az ember, mintha egy pillanat alatt változott volna valami, mintha új mederben, új sodorvonalban folytatódna az eddigi élete.

Éreztek már ilyet?  Volt már ilyen érzésük, amit később elhessegettek, mert butaságnak, vagy csak egy furcsa érzésnek gondoltak? Gondolkozzanak csak,.... figyeljenek, tapasztaljanak...

Lehetséges lenne, hogy nap-nap után, pillanatról-pillanatra átélhetünk hasonlókat?

LEHET BIZONY!

Ezek a furcsa, megfoghatatlan érzetek, apró hibák, pici idő torzulások, rezgések az idő folyamában. Ilyenkor épp egy olyan esemény zajlik, aminek hatására hirtelen megváltozik az idő folyama, s másképp folytatódik, mint ahogy várnánk, ahogy nekünk természetes lenne.

Ekkor IDŐUTAZTUNK, vagy IDŐSÁVOT váltottunk,... ha csak épp egy mikro-másodpercig, de valóban megtörtént. Ez nem egy ritka esemény, de nem mindenkivel történik csak úgy meg. Olyan kiváltság ez, ami csak különleges adottságú emberekkel történhet meg, olyanokkal, akik elég "érzékenyek", és akikkel történnek "furcsa" történetek, de még nem tudják miért.
Álmodnak, ... megálmodnak, átélnek, ...... megjósolnak, olyan eseményeket, amik még meg sem történtek. Látnak,... hallanak,... éreznek,...olyat ami nem is létezik. Legalábbis, akkor és ott úgy tűnik.
Időutazók ők, és sokszor elég hosszú idő telik el, mire rájönnek maguktól, hogy miféle emberek, De rájönnek, előbb vagy utóbb, de megtörténik a ráeszmélés.

És a szimpla, "halandók" ? Ők is megtanulhatnak időutazni?

Hmmm,... ha most azt mondom, hogy nem, akkor hazudnék.
Megtanulhatnak így élni, sőt, tudják is, csak az életünk olyan zaklatott, összevissza, értelmezhetetlen, hogy eddig nem látták, nem is érezték ennek a lehetőségét. 
És ha így folytatják, nem is fogják,... soha.

De szögezzük is le, időutazni, hosszabb távra, csak időgéppel (TM) lehet jelenleg, viszont rövid tu-kat simán megtehetünk magunk is, erre minden ember képes. És tanulható! 

ÖN is, TE is tudod.

Amit itt és most felvázoltam, még mindig csak a kezdet. A személyes időutazás/időugrás nem álom, létezik. 
Fogok még mesélni róla.

 

Wiseacre voltam, TM napló, TM idő 17. február 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://idospiral.blog.hu/api/trackback/id/tr3212293739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása